Παρουσίαση Βόλου - Μπέος: «Η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμιση» (βίντεο)

Σε μια όμορφη εκδήλωση ο Βόλος παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις και τις μεταγραφές της ομάδας με τον Αχιλλέα Μπέο να προχωράει σε δηλώσεις.

Παρουσίαση Βόλου - Μπέος: «Η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμιση» (βίντεο)

Συνολικά 14 μεταγραφικά αποκτήματα παρουσίασε η ομάδα του Βόλου στην εκδήλωση για την παρουσίαση και των νέων εμφανίσεων της ομάδας.

Ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε ικανοποιημένος από τους συνεργάτες του για την προσπάθεια που γίνεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έρχονται καλύτερες μέρες τόσο για την ομάδα όσο και την πόλη του Βόλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Για τον Βόλο θα είναι καλές οι μέρες και στην πόλη και στην ομάδα μας. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου. Τους χορηγούς που δεν θα μπορούσε να σταθεί η ομάδα χωρίς αυτούς στις υποχρεώσεις της. Και ευτυχώς η ομάδα μας είναι παράδειγμα προς μίμηση. Στην ομάδα δεν ήρθαν μόνο νέοι παίκτες, δεν τελειώσαμε ακόμα τις μεταγραφές. Θα δούμε αν λείπει κάτι, να το συμπληρώσουμε. Μαζί με τους παίκτες ήρθε και καινούργιος προπονητής, ο κ. Τανσό, που εκτός από τον Κώστα Μπράτσο έχει και τους νέους συνεργάτες. Να ευχηθώ μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα, με υγεία και επιτυχίες. Αν κάναμε ένα flash back και πηγαίναμε στο 2017, αν κοιτάξετε τον χρόνο πίσω μέχρι σήμερα και δείτε τι έχει πετύχει η ομάδα τότε θα αισθανθείτε, όπως εγώ περήφανοι για την ομάδα και την πόλη μας»

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση εδώ: