Στίβενς: «Το πλάνο του ΟΦΗ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις»

Ο Σόνι Στίβενς αναφέρθηκε στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ, αλλά και τις πρώτες του εντυπώσεις στη νέα του ομάδα.

Στίβενς: «Το πλάνο του ΟΦΗ έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις»

Ιδιαίτερα χαρούμενος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ολλανδός τερματοφύλακας Σόνι Στίβενς, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΟΦΗ. Ο 30χρονος τόνισε πως το πλάνο της ομάδας ήταν αυτό που τον έπεισε να μετακομίσει στο σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που θα καταβάλει ο ΟΦΗ τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ θετικές. Ο καιρός, το νησί και το γήπεδο. Είμαι λίγο καιρό εδώ, αλλά είναι πολύ ωραία και ανυπομονώ να αγωνιστώ και να δω γεμάτο το γήπεδο. Είχα μια ωραία κουβέντα με τον Βαγγέλη Λάππα, μίλησα και με άλλους ανθρώπους για την ομάδα και είναι όντως μια καλή ομάδα.

Μου αρέσει το πλάνο της και αυτό ήταν κυρίως που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να εξελιχθεί και να φτάσει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο. Να έχουμε μια καλή πορεία, να παίξουμε και να κερδίσουμε μεγάλα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», σημείωσε.