Ο Τέγιο, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός!

Ο Κριστιάν Τέγιο είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, τον οποίο έχει αντιμετωπίσει με την Μπέτις. Έχει παίξει όμως εναντίον και του ΠΑΟΚ, τι είχε γίνει όταν ήταν στην Μπαρτσελόνα εναντίον του Παναθηναϊκού. 

Ο Τέγιο, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός!

Το όνομα του Κριστιάν Τέγιο απασχολεί ξανά έντονα τον Ολυμπιακό, όπως είχε συμβεί και νωρίτερα στη μεταγραφική περίοδο, αλλά και σε προηγούμενες. Ο 31χρονος εξτρέμ (έχει γενέθλια την Πέμπτη, 11 Αυγούστου!) αυτή τη φορά μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην ελληνική ομάδα καθώς οι επαφές, σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, είναι πολύ προχωρημένες.

Ο Τέγιο είχε παίξει εναντίον του Ολυμπιακού πριν από τέσσερα χρόνια στο Europa League, στην πρώτη σεζόν του Μαρτίνς στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Στο 0-0 του Φαλήρου (με την αποβολή του Τσιμίκα) ήταν βασικός, όπως και στο 1-0 της Σεβίλλης υπέρ της ομάδας του. Με ορισμένες πολύ καλές ενέργειες και στα δύο παιχνίδια.

Δύο χρόνια νωρίτερα, το 2016, ο Τέγιο είχε παίξει με τη φανέλα της Φιορεντίνα εναντίον του ΠΑΟΚ για την ίδια διοργάνωση. Στο 0-0 της Τούμπας είχε μπει αλλαγή, ενώ στο 2-3 για την ελληνική ομάδα στην Ιταλία, είχε γίνει αλλαγή όταν η Φιορεντίνα είχε ισοφαρίσει το γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων του ΠΑΟΚ. Αλλά στο τέλος η τότε ομάδα του με κόουτς τον Πάουλο Σόουζα είχε δεχτεί το τρίτο τέρμα από τον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς.

Το 2010, στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να είχε αντιμετωπίσει και τον Παναθηναϊκό στο Champions League. Όμως τότε ήταν τραυματίας στο 5-1 της Βαρκελώνης και εκτός ομάδας στο 1-0 της Αθήνας.