«ΑΕΚ και ομάδες της Σουηδίας θέλουν τον Ελιάσον»

Δημοσιεύματα στη Σουηδία αναφέρονται στο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νίκλας Ελιάσον της Νιμ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και σουηδικών συλλόγων.

«ΑΕΚ και ομάδες της Σουηδίας θέλουν τον Ελιάσον»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν την ΑΕΚ να εξετάζει την περίπτωση του Νίκλας Ελιάσον της Νιμ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σενάρια στη Σουηδία υποστηρίζουν πως το όνομα του παίκτη βρίσκεται στο στόχαστρο της «Ένωσης», όπως επίσης και στη λίστα αρκετών ομάδων από τη Σουηδία. Παρόλα αυτά, η περίπτωση να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» ο 27χρονος εξτρέμ, κάθε άλλο παρά είναι εύκολη.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τη γαλλική ομάδα, η οποία δεν φαίνεται θετική στο ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει. Ακόμα όμως και στην περίπτωση που δεχτεί τελικά να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την πώλησή του, θα αξιώσει ένα ικανοποιητικό ποσό για να τον παραχωρήσει.

Η Νιμ τον είχε αποκτήσει το 2020 από την Μπρίστολ Σίτι έναντι του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ την περασμένη σεζόν ο παίκτης κατέγραψε 7 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 39 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.