ΕΠΟ κατά Βασιλειάδη και Super League

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αναδιάρθρωσης.

 

ΕΠΟ κατά Βασιλειάδη και Super League

Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με αποδέκτη τον υφυπουργό αθλητισμού,Γιώργο Βασιλειάδη που ήταν αντίθετος σχετικά με τις αποφάσεις του προέδρου της Βαγγέλη Γραμμένου για το θέμα της αναδιάρθρωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

''Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν κρύβει την απορία του και την δυσαρέσκειά του. Δουλειά του κυρίου Βασιλειάδη - όπως γνωρίζει κι ο ίδιος πολύ καλά - είναι να θέτει το νομοθετικό πλαίσιο, που δεν παραβιάζει το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και να σέβεται τις αποφάσεις του ποδοσφαίρου που εκφράζονται με δημοκρατικό τρόπο από το κορυφαίο θεσμικό όργανό του, την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ. Οτιδήποτε άλλο είναι προσπάθεια εκβιασμού και χειραγώγησης ενός χώρου που έχει αποτινάξει πια την ανάγκη των πατρόνων.

Αν ο κύριος Βασιλειάδης είχε εγγυήσεις από τους κυρίους Μπαταγιάννη και Γκακάτση για ψήφους άλλων προσώπων, τις οποίες δεν μπορούσαν ωστόσο να εγγυηθούν, ας αναζητήσει τις ευθύνες σε εκείνους. Τα μέλη της Ε.Ε της ΕΠΟ αποφάσισαν πως η διεξαγωγή μπαράζ είναι η καλύτερη λύση και η απόφαση πάρθηκε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες μέσω των οποίων λειτουργεί η ΕΠΟ.

Η φαντασία των κυρίων Μπαταγιάννη και Γκαγκάτση μάλιστα οργιάζει, αφού αποκαλύπτουν δήθεν εγγυήσεις του προέδρου της ΕΠΟ στον ομόλογό του της Super League για υπερψήφιση της προκήρυξης της Super League στην Ε.Ε της ΕΠΟ.

Φυσικά, δεκτή η κάθε φαντασίωση αφού πρέπει ν' απολογηθούν στο Δ.Σ της Λίγκας, το οποίο ενημερώνουν πλημμελώς".