Ολυμπιακός: Αποφασίζει σύντομα ο Κονράντ Ντε Λα Φουέντε

Ο Ολυμπιακός, η Μπέρνλι και η Μπεσίκτας είναι οι τρεις ομάδες που «πολιορκούν» τον Κονράντ Ντε Λα Φουέντε και ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ αναμένεται να αποφασίσει σύντομα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ολυμπιακός: Αποφασίζει σύντομα ο Κονράντ Ντε Λα Φουέντε

Πιθανότατα μπήκαμε σε εβδομάδα... Ντε Λα Φουέντε για τον Ολυμπιακό. Ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ είναι ο παίκτης που κάνει «κλικ» στους «ερυθρόλευκους» και έχουν κάνει ήδη την απαιτούμενη προεργασία για να του δώσουν να καταλάβει ότι θα νιώθει βασιλιάς στον Πειραιά.

Εντούτοις, στο κόλπο για την απόκτησή του (ή μάλλον για τον δανεισμό του από την Μαρσέιγ) έχουν μπει η Μπέρνλι και η Μπεσίκτας, με τον αγγλικό σύλλογο να είναι ουσιαστικά ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής των «ερυθρόλευκων».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο οποίος είναι ενημερωμένος για την συγκεκριμένη υπόθεση, ο Ντε Λα Φουέντε θα αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τις επόμενες μέρες. Όπερ σημαίνει εντός της εβδομάδας...

Οι Πειραιώτες φυσικά από την πλευρά τους εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις εξτρέμ, όπως για παράδειγμα του Τζοβάνε Καμπράλ που ακόμα είναι στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και τα «λιοντάρια» δεν έχουν καταφέρει προς το παρόν να τον πουλήσουν.