Ολυμπιακός: Έχει το «πακέτο» ο Ντε Λα Φουέντε

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκείς επαφές με τη Μαρσέιγ για τον 21χρονο Αμερικανό εξτρέμ (με ισπανικό διαβατήριο) * Υπάρχουν ομάδες όπως οι Μπέρνλι και Μπεσίκτας που τον θέλουν,  αλλά οι Πειραιώτες έχουν ένα μεγάλο ατού!

Ολυμπιακός: Έχει το «πακέτο» ο Ντε Λα Φουέντε

Χθες πρωτοσέλιδα το «ΦΩΣ» έγραψε ότι ο Ολυμπιακός «τρέχει» για τον εξτρέμ και ανέφερε μεταξύ άλλων τα ονόματα των Τζοβάνε Καμπράλ της Σπόρτινγκ και Τεό Μπονγκοντά της Γκενκ, οι οποίοι, ωστόσο, δεν φαινόταν να είναι σε προτεραιότητα, μολονότι ο πρώτος εξακολουθεί να είναι στο τραπέζι.

Γράφαμε ότι υπάρχει «κάτι άλλο» που κυνηγάει ο Ολυμπιακός. Και τελικά το «κάτι άλλο» φέρεται να είναι ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε! Μπορεί να μην έχει τις παραστάσεις των Καμπράλ και Μπονγκοντά, μπορεί να μην έχει τα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους οι προαναφερθέντες, αλλά έχει ένα «πακέτο» που φαίνεται ότι αρέσει αρκετά στον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο 21χρονος Αμερικανός winger (κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου) είναι ένας ακραίος επιθετικός, ο οποίος έχει ένα στοιχείο που λείπει από τον Ολυμπιακό. Ένα στοιχείο που από την πρώτη στιγμή εντόπισε ο Κορμπεράν ότι είναι υπεραπαραίτητο στην ομάδα που έχει στο μυαλό του: την ταχύτητα... Έχει και τα δύο πόδια, έχει την έκρηξη που αναζητεί ο Ισπανός τεχνικός, δεν φοβάται να πάει στο ένας εναντίον ενός και ψάχνει μία ομάδα όπου θα νιώσει ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Στη Μαρσέιγ μία έπαιζε και μία ήταν στον πάγκο...

Ναι μεν είχε πέρσι 22 παρουσίες, αλλά στις μισές εξ αυτών μπήκε βασικός και συνήθως ήταν από τις πρώτες αλλαγές. Τα νούμερά του από την περασμένη σεζόν δεν είναι τόσο καλά (κανένα γκολ, 3 ασίστ), αλλά το τμήμα σκάουτινγκ που τον παρακολουθούσε εδώ και μήνες έχει κατασταλάξει στο ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα προσόντα για να δώσει αυτό που λείπει στον Ολυμπιακό.

Την ενέργεια και τη γρηγοράδα σε πόδια και σκέψη, κάτι που θεωρεί ο Κορμπεράν ότι δεν διαθέτει στον βαθμό που θα ήθελε το υπάρχον ρόστερ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ