Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Υπέροχο ματς αλλά δύο αποβολές και ένταση  

Ιωνικός και Ατρόμητος έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο (2-2) αλλά το φιλικό στη Νεάπολη επισκίασε η αποβολή των Ρομαό, Χατζηισαΐα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και η ένταση στην επανάληψη

Ιωνικός – Ατρόμητος 2-2: Υπέροχο ματς αλλά δύο αποβολές και ένταση  

Το φιλικό στη Νεάπολη ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Ατρόμητο, θα ήταν εξαιρετικό αν δεν υπήρχε η αποβολή των Χατζηισαΐα, Ρομαό στο 26ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης. Οι δυο ποδοσφαιριστές είχαν μια αψιμαχία, στη συνέχεια δεν ηρέμησαν, ήρθαν κεφάλι με κεφάλι και ο διαιτητής Βεργέτης να τους αποβάλει. Φυσικά οι δυο παίκτες κινδυνεύουν με τιμωρία ενώ το κακό με τον Ρομαό είναι πως ήταν ο αρχηγός για την ομάδα της Νίκαιας.

Ένταση βέβαια είχαμε από τα πρώτα λεπτά ενώ διακοπή είχαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, μεταξύ των παικτών αλλά και των δυο πάγκων. Μάλιστα αποβλήθηκε και ο Λαζαρίδης από τον πάγκο του Ατρόμητου γιατί είχε έντονη αντιπαράθεση με τον Πογοσιάν του Ιωνικού.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, είδαμε ωραίο ποδόσφαιρο και εάν δεν υπήρχε η αποβολή, ήταν βέβαιο πως θα βλέπαμε ακόμη καλύτερη μπάλα και είναι κρίμα να ασχολούμαστε με τις αποβολές και τη διακοπή χωρίς λόγο…

Στο 7’ ο Ιωαννίδης με προβολή μετά το κόρνερ του Μεντόσα και την κεφαλιά του Αντούνες έκανε το 1-0 και δυο λεπτά μετά είχαμε δοκάρι για τον Ατρόμητο (Ρομπάιγ).

Στο 18’ ο Τσιγκρίνσκι έκοψε και βγήκε μπροστά. Μετά τη σέντρα του Βαλεριάνου στην κίνηση ο Ουκρανός έπιασε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης έσωσε, όπως και στο 22’ στην προσπάθεια του Μεντόσα (εκτέλεση φάουλ).

Στο 26’ Χατζηισαΐας, Ρομαό αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα, όπως είπαμε και παραπάνω. Στο 35’ ο Κλωναρίδης με κεφαλιά, μετά τη λάθος εκτίμηση του Χουτεσιώτη έγραψε το 1-1 ενώ λίγα λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου (41'), ο Σουάρεθ με κεφαλιά νίκησε τον Χουτεσιώτη (δεν εκτίμησε καλά τη φάση) μετά τη σέντρα του Ρομπάιγ.

Στο 73’ ο Αργεντινός Μίλο με ωραίο σουτ με το αριστερό έγραψε το 2-2.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης (81’ Χριστοδουλής), Αντούνες, Μασάς (81’ Σερβιλάκης), Ν. Ιωαννίδης (46’ Πογοσιάν), Μεντόσα (46’ Μίλο), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι (46’ Τσιριγώτης), Μύγας (81’ Χ. Ιωαννίδης), Ρομαό, Ελευθεριάδης (60’ Οφόσου), Μάντζης

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Αθανασίου (46’ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλες (66’ Έρλινγκμαρκ), Κουέν (88’ Μουντές), Μουνίθ (36’ Μαυρομμάτης), Ρομπάιγ (68’ Ροτάριου), Κλωναρίδης (78’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (73’ Κωτσόπουλος).