ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Με πέναλτι του Μπουζούκη στον τελικό

Ο ΟΦΗ κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και πέρασε στον τελικό (9/8, 21.00) του τουρνουά που διοργανώνει ο Βόλος.  

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 1-0: Με πέναλτι του Μπουζούκη στον τελικό

Με γκολ-πέναλτι του Μπουζούκη από το πρώτο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ξεπέρασε το εμπόδιο του Αστέρα Τρίπολης (1-0) και πέρασε στον τελικό του τουρνουά του Βόλου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Τρίτη (9/8, 21.00) και ο ΟΦΗ θα παίξει με αντίπαλο τον νικητή του Βόλος – Αστέρας Τρίπολης που ξεκινά στις 21.00.

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε ευκαιρίες στο πρώτο δεκάλεπτο με Άλβαρες, Γκαρντάφσκι, Καστάνιο. Ο ΟΦΗ στη συνέχεια ισορρόπησε και στο 19’ με πέναλτι του Μπουζούκη (το κέρδισε ο Τοράλ από τον Καστάνιο) έκανε το 1-0. Μέχρι το τέλος του α’ μέρους, οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ ενώ στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε και δεν είχαμε πολλές φάσεις.

Ο Ντίκο, ο φορ από το Μάλι που αποκτήθηκε πρόσφατα, έκανε ντεμπούτο στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα έκανε αισθητή την παρουσία του σε ένα διάστημα, ειδικά από το 80’ και μετά όπου ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος.

Ο Μανδάς βέβαια στο 88’ είπε όχι στον Αντζουλά (κεφαλιά).

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Τοράλ, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης. Έπαιξαν και οι Στάικος, Ντουρμισάι, Ουές, Βούρος, Διαμαντής, Καμάου, Γιοχού, Ντίκο.

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Ατιένθα, Καστάνιο, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Γκαρντάφσκι, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Κρέσπι. Έπαιξαν και οι Τιλίκα, Μπενίτο, Μουνάφο.