Ολυμπιακός: Ζητούμενο η διάρκεια για τον Μπουχαλάκη

Το πολύ καλό ξεκίνημα του Κρητικού χαφ που έχει επαναληφθεί τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Νότιγχαμ και γιατί κρατάει χαμηλούς τόνους.

Ολυμπιακός: Ζητούμενο η διάρκεια για τον Μπουχαλάκη

Το πιο εύκολο αυτή την εποχή είναι να γράψει κανείς διθυραμβικά σχόλια για τον Ολυμπιακό. Η εικόνα της ίδιας της ομάδας δίνει το δικαίωμα να συμβαίνει αυτό. Υπάρχουν θετικά στοιχεία στους Πειραιώτες, αλλά χρειάζεται και προσοχή, διότι ακόμα βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της σεζόν και ο δρόμος είναι μακρύς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστής που τα πηγαίνει αρκετά καλά και η εικόνα του είναι θετική είναι και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Επέστρεψε από τη Νότιγχαμ Φόρεστ που είχε παραχωρηθεί την περασμένη σεζόν και έχει μπει δυνατά. Ο Κρητικός χαφ έβαλε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση, όμως και κατά γενική ομολογία είχε καλή εικόνα.

Η παρουσία του ήταν αθόρυβη, αλλά η δουλειά του αρκετά καλή. Αξίζει να υπογραμμίσουμε την καλή παρουσία του Μπουχαλάκη, ο οποίος πέρα από το γκολ που πέτυχε έβγαλε πολύ σωστά και την μπάλα στην επίθεση. Η σεζόν δείχνει να ξεκινάει ιδανικά για τον «Μπούχα», όμως, το θέμα για τον ίδιο είναι η διάρκεια.

Δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που ο 25χρονος μέσος μπαίνει καλά. Σχεδόν σε κάθε προετοιμασία του Ολυμπιακού ήταν από τους διακριθέντες και με αποκορύφωμα εκείνο το καλοκαίρι με το τουρνουά στην Αμερική που ήταν η αποκάλυψη των Πειραιωτών. Ακόμα και πέρσι στη Νότιγχαμ ο Μπουχαλάκης είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν.

Στις 12 Αυγούστου στο ματς με τη Μπρέντφορντ είχε βάλει δύο φανταστικά γκολ, έπαιρνε χρόνο συμμετοχής, αλλά όσο περνούσε ο καιρός μειώνονταν τα λεπτά που αγωνιζόταν. Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους γιατί ξέρει πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια.