Ολυμπιακός: Δανεικός στην Ανκαραγκουτσού ο Πέπε, σύμφωνα με τους Τούρκους

Μετά τον Ρούμπεν Σεμέδο που συνεχίζει στο Κατάρ, ο επόμενος που φαίνεται ότι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό είναι ο Πέπε με προορισμό την Ανκαραγκουτσού

Ολυμπιακός: Δανεικός στην Ανκαραγκουτσού ο Πέπε, σύμφωνα με τους Τούρκους

Μία πολυδιαφημισμένη μεταγραφή προ διετίας εξελίχθηκε σε μεταγραφή - φούσκα και μετά από δύο χρόνια ο Ολυμπιακός ελπίζει ότι σύντομα θα τον... ξεφορτωθεί.

Ο λόγος για τον Πέπε, ο οποίος αποτέλεσε μία προσωπική επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά στο τέλος δεν τον εμπιστεύτηκε ούτε ο ίδιος με αποτέλεσμα να πάει δανεικός στην Φαμαλικάο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος θα είναι το επόμενο «βαρύ χαρτί» μετά την πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο στο Κατάρ, που θα αποχαιρετήσει το λιμάνι με προορισμό την Άγκυρα για λογαριασμό της Ανκαραγκουτσού. Εν ολίγοις, θα... προλάβει τον Κώστα Φορτούνη που επίσης είναι στους «κομμένους» και δεν υπολογίζεται από τους «ερυθρόλευκους».

Τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι κάνουν λόγο για τελειωμένη συμφωνία, έτσι ώστε να συνεχίσει στην Ανκαραγκουτσού με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2023. Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά οι γείτονες είναι σίγουροι ότι δεδομένα ο Πέπε θα πάει στην Άγκυρα.

Θυμίζουμε ότι εκτός από την Ανκαραγκούτσου, ενδιαφέρον είχαν δείξει στο παρελθόν η Φενέρμπαχτσε (τώρα δεν ασχολείται) και η Αλάνιασπορ.