«Μάχη Ολυμπιακού-Μπεσίκτας για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε»

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το RMC για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε της Μαρσέιγ βάζει δυνατά τον Ολυμπιακό στο «κόλπο» για τον διεθνή Αμερικανό εξτρέμ

«Μάχη Ολυμπιακού-Μπεσίκτας για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε»

Το όνομα του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε ενεπλάκη από το πρωί της Κυριακής (7/8) με τη μεταγραφική αναζήτηση του Ολυμπιακού για εξτρέμ, μαζί με πολλές άλλες ομάδες υποψήφιες για τον 21χρονο Αμερικανό της Μαρσέιγ. Ανάμεσά τους και την Μπάγερν Μονάχου.

Το πιο ενημερωμένο ρεπορτάζ φαίνεται πως έχει το RMC με τον σταθμό του Μόντε Κάρλο (με τον οποίο συνεργάζεται ο Βαλμπουενά) να αναφέρει τα εξής:

Ο Κόνραντ είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με την Βαγιαδολίδ αλλά δεν ολοκληρώθηκε και οι ομάδες που τον θέλουν πραγματικά και μιλάνε μαζί του είναι ο Ολυμπιακός και η Μπεσίκτας. Αυτό περί Μπάγερν είναι αστείο. Ο διεθνής εξτρέμ που μεγάλωσε επί μία επταετία στη «Μασία», παίρνοντας πάρα πολλά από την Ακαδημία της Μπαρτσελόνα, δόθηκε δανεικός στην Μαρσέιγ η οποία έκανε χρήση της οψιόν τον περασμένο χειμώνα και τον αγόρασε με τρία εκατομμύρια ευρώ. Με συμβόλαιο έως το 2025. Με την Μαρσέιγ έκανε 16 εμφανίσεις, αλλά δεν μπόρεσε λόγω και κάποιων τραυματισμών να καθιερωθεί και η γαλλική ομάδα δέχεται να τον παραχωρήσει.

Πρέπει να θεωρούμε ότι ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ είναι ένας παίκτης που βρίσκεται μέσα στις επιλογές της ελληνικής ομάδας μαζί με τον Καμπράλ και άλλους για τη μεταγραφή που ψάχνει η ελληνική ομάδα.