«Κλείνει στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο»

Ο Τικίνιο θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού την Πέμπτη στην Μπρατισλάβα. Αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το θεωρούν δεδομένο στη Βραζιλία. 

«Κλείνει στην Μποταφόγκο ο Τικίνιο»

Και χθες τα ρεπορτάζ από τη «χώρα του καφέ» τόνιζαν ότι το σίριαλ της Μποταφόγκο με τον Τικίνιο θα ολοκληρωθεί οριστικά την ερχόμενη Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο.

Ότι υπάρχει μία τρόπον τινά προφορική συμφωνία της Μποταφόγκο με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να βοηθήσει ο ποδοσφαιριστής στον επαναληπτικό της Μπρατισλάβας και εν συνεχεία να ολοκληρωθεί το ντιλ και ο Τικίνιο να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Βραζιλία. Θυμίζουμε ότι το μεταγραφικό παράθυρο της Βραζιλίας κλείνει ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Οπότε δεν υπάρχει κανένα άλλο χρονικό περιθώριο.

Στις 11 του μηνός είναι η ρεβάνς και οι Λατινοαμερικάνοι πιστεύουν ότι στις 12 ή στις 13 Αυγούστου ο Τικίνιο θα περάσει ιατρικά από την Μποταφόγκο και θα υπογράψει, για να είναι εντός χρονικού πλαισίου για τις καταθέσεις δελτίων στην ομοσπονδία της χώρας.

Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν λένε το παραμικρό για όλα όσα ισχυρίζονται οι Βραζιλιάνοι, οι οποίοι και χθες το είχαν σίγουρο ότι ο Τικίνιο θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μποταφόγκο.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ