Super League: Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα

Το ΔΣ της Λίγκας αποφάσισε την έναρξη του πρωταθλήματος όπως είχε οριστεί εξαρχής, χωρίς καθυστερήσεις.

Super League: Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε το πρωί να υποβιβαστούν τρεις ομάδες από τη Super League, αλλά να ανέβει απευθείας μία και να γίνει μπαράζ του 13ου της Super League μα τον 2ο της Football League. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να προκύψουν οι 14 ομάδες για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Από τη Super League δεν γινόταν δεκτό αυτό με αποτέλεσμα να υπάρξουν σκέψεις ακόμα και για αναβολή της σέντρας του πρωταθλήματος. Οι μεγάλες ρήτρες που υπάρχουν από τη Nova σε περίπτωση αναβολής της αγωνιστικής είχε ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Super League να αποφασίσουν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως έγινε γνωστό θα έχουμε κανονικά σέντρα το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα. Αυτό θα γίνει, όμως, με την προκήρυξη του πρωταθλήματος που είχε στείλει η Λίγκα στην ΕΠΟ. Σύμφωνα με αυτήν θα υποβιβαστούν τρεις ομάδες, αλλά θα ανέβει μόλις μία. Η Λίγκα μάλιστα από την πλευρά της θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας ελπίζοντας πως θα πέσει η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.