Ολυμπιακός: Πώς μπορεί να φτάσει ακόμη και σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών

Σε αυτές τις έξι κινήσεις που είναι πολύ πιθανό να γίνουν προσθέστε ότι θα γίνουν και έξτρα κινήσεις εφόσον προκύψουν πωλήσεις άλλων ποδοσφαιριστών.

Ολυμπιακός: Πώς μπορεί να φτάσει ακόμη και σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών

Αν φύγουν για παράδειγμα δύο στόπερ και όχι ένας, τότε θα αποκτηθούν δύο κεντρικοί αμυντικοί. Αν φύγει ένας εξτρέμ από τους υπάρχοντες, τότε σίγουρα θα αντικατασταθεί και θα πάρει ο Ολυμπιακός δύο για τα «φτερά».

Το ίδιο ισχύει και για τα χαφ. Για τον Μαντί Καμαρά παρατηρείται έντονη κινητικότητα, αλλά για τη θέση του αποκτήθηκε ο Χουάνγκ. Εντούτοις, προ ημερών ακούγονταν διάφορα και για τον Μπουχαλάκη, ενώ η Μπόχουμ εξακολουθεί να θέλει τον Κούντε.

Επίσης, είναι ένα θέμα το αν ο Κανέ ταιριάζει ή όχι στα πλάνα του Κορμπεράν για να αποτελέσει το «μπακ απ» του Εμβιλά. Ο Ισπανός τεχνικός τώρα μαθαίνει σιγά σιγά την ομάδα.

Το ιδανικότερο για εκείνον θα ήταν να χρειάζονταν ελάχιστες κινήσεις, αλλά κι εκείνος θέλει να έχει ένα υλικό στα χέρια του για να παρουσιάσει τους επόμενους μήνες τον Ολυμπιακό που έχει στο μυαλό του.

Μην αποκλείσετε λοιπόν καθόλου το ενδεχόμενο έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι κινήσεις να φτάσουν στις εννιά-δέκα! Είναι τόσο ρευστά τα πράγματα στον Ολυμπιακό, που πολλά μπορούν να ανατραπούν από μέρα σε μέρα, αλλά η αίσθηση που επικρατεί προς το παρόν είναι ότι οι Πειραιώτες έχουν ανοικτές τις κεραίες τους και κοιτάζουν την αγορά για έξι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ