Ολυμπιακός: Λύση από την Τουρκία για Πέπε

Η Ανκαραγκουτσού φέρεται να έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Λύση από την Τουρκία για Πέπε

Ένα από τα μεγάλα συμβόλαια που θέλει να βγάλει από πάνω του ο Ολυμπιακός είναι και αυτό του Πέπε. Ο Πορτογάλος είχε αποκτηθεί έπειτα από θερμή εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του.

Ο Πορτογάλος χαφ έχει δοθεί δύο φορές δανεικός στη Φαμαλικάο, αλλά με τον Ολυμπιακό έχει συμβόλαιο γι' ακόμα δύο χρόνια. Είναι μάλιστα και παίκτης με μεγάλο συμβόλαιο το οποίο θέλει να βγάλει από πάνω του ο Ολυμπιακός.

Η λύση σε αυτό το θέμα φαίνεται πως έρχεται από την Τουρκία. Συγκεκριμένα η Ανκαραγκουτσού είναι η ομάδα που φέρεται να ενδιαφέρεται για να αποκτήσει τον 25χρονο χαφ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία η Ανκαραγκουτσού έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Πέπε από τον Ολυμπιακό. Πριν λίγες ημέρες για τον ποδοσφαιριστή υπήρξαν δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία τον είχε βάλει στο μάτι η Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες τον είχαν αποκτήσει το καλοκαίρι του 2020 από τη Βιτόρια Γκιμαράες έναντι 4 εκατ. ευρώ.