Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση τους τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Με απουσίες η προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η σημερινή (5/8) προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε με το "απουσιολόγιο" του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει αρκετά ονόματα. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος προπονητής δεν είχε στη διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε με πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες ήταν εκτός λόγω ίωσης.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η τακτική βρίσκεται σε πρώτο πλάνο σ’ αυτή τη δεύτερη καλοκαιρινή προετοιμασία που πραγματοποιεί το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου.

Την Παρασκευή (05.08) το ποδόσφαιρο βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους παίκτες σε διάφορα κομμάτια του παιχνιδιού μέσα από ασκήσεις, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε πρακτική εφαρμογή μέσα από οικογενειακό διπλό.

Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε με πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο, οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός λόγω ίωσης.Το Σάββατο (06.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:00 στη Νέα Μεσημβρία.