ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή - Κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έσβησε την ποινή των τριών αγωνιστικών εις βάρος του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

ΠΑΟΚ: Έπεσε η ποινή - Κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό σημειώθηκαν επεισόδια με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να τιμωρηθούν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δέχτηκε ποινή τριών αγωνιστικών, ωστόσο άσκησε έφεση και τελικά δικαιώθηκε αφού η αρμόδια Επιτροπή την έκανε δεκτή.

«Έπεσε» η ποινή του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου

Έτσι οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχτούν με κόσμο τον Παναιτωλικό στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 αποφάσης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000)».