Ολυμπιακός: Εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης δεν βρίσκεται στον Ρέντη τις τελευταίες μέρες και εκκρεμεί η απόφαση του Ολυμπιακού για το αν θα τον αξιοποιήσει σε κάποιο άλλο πόστο.

Ολυμπιακός: Εκκρεμεί η απόφαση για το μέλλον του Τοροσίδη

Ο Βασίλης Τοροσίδης φέρει τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή στον Ολυμπιακό. Υπήρχαν, όμως, στιγμές στην καθημερινότητα και στα παιχνίδια που λειτουργούσε περισσότερο ως γενικός αρχηγός.

Η ουσία είναι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να δώσει τον ρόλο του γενικού αρχηγού στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και πλέον, αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι το μέλλον του Τοροσίδη.

Ο πάλαι ποτέ αρχηγός του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στον Ρέντη τις τελευταίες μέρες. Φαίνεται ότι εκκρεμεί μία απόφαση από πλευράς Μαρινάκη για το πώς θα τον αξιοποιήσει ή γενικότερα για να δει αν μπορεί ή όχι να βοηθήσει σε κάποιο άλλο πόστο. Ακούγεται ότι μπορεί να βρεθεί ακόμα και στο τμήμα σκάουτινγκ. Όλα αυτά, ωστόσο, είναι υποθέσεις και τίποτα περισσότερο. Μέχρι στιγμής διατηρεί ακόμα τον τίτλο του τεχνικού διευθυντή.

Εκείνο που θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον επίσης, είναι το αν ο Τοροσίδης θα κάτσει το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 22.00) στον πάγκο στο ματς με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος. Η είδηση πάντως είναι ότι εδώ και μέρες δεν βρίσκεται στον Ρέντη.

Όλα λοιπόν θα ξεκαθαρίσουν σύντομα γύρω από τον Τοροσίδη, τον οποίο ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στηρίξει μετά το τέλος της καριέρας του, δίνοντάς του ένα πολύ σημαντικό πόστο στην ομάδα. Μένει λοιπόν να φανεί ποια θα είναι η επόμενη μέρα του 37χρονου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.