Οριστικό: Διακοπή του πρωταθλήματος

Βασιλειάδης: «Όλοι είναι σοκαρισμένοι. Στο τραπέζι και το Grexit».

Οριστικό: Διακοπή του πρωταθλήματος

Η Κυβέρνηση αποφάσισε την διακοπή του πρωταθλήματος της Superleague μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Αλέξη Τσίπρα - «Στο τραπέζι και το ποδοσφαιρικό Grexit», δήλωσε ο υφυπουργός αθλητισμού.

Ο υφυπουργός αθλητισμού έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα πώς : «Η κυβέρνηση εδώ και τρία χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για να εξυγιάνει το χώρο του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά μένουν περισσότερο να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα διακινδυνέψουμε να χαθεί αυτή η προσπάθεια.
Αναλαμβάνοντας όπου χρειαστεί και το πολιτικό κόστος. Υπό αυτό το πρίσμα αποφασίσαμε να διακόψουμε το πρωτάθλημα, τις επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου. Δεν θα ξανάξεκινήσει αν δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο συμφωνημένο από όλους. Τα πάντα είναι στο τραπέζι και θα κάνουμε συζητήσεις με όλους εφόσον δεν λάβει κανείς τις ευθύνες του».

Στο ενδεχόμενο Grexit: «Τα πάντα είναι στο τραπέζι. Τις επόμενες ώρες θα έχουμε συζητήσεις, πρέπει όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Περιμένουμε προτάσεις από την ομοσπονδία και την λίγκα για να ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις. Προχωράμε σε μία επ'αόριστον διακοπή και βλέπουμε με ένα νέο πλαίσιο κανόνων αυστηρότερων σε θέματα ασφάλειας, με αυστηρότερες ποινές με την βούληση όλων. Θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες, θα έχουμε επικοινωνία με την UEFA τις επόμενες ώρες, όλοι είναι σοκαρισμένοι».