Φουστέρ: «Κύπελλο-Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» (pic)

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Νταβίντ Φουστέρ ευχήθηκε στους «ερυθρόλευκους» καλή τύχη για τη νέα σεζόν.

Φουστέρ: «Κύπελλο-Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά» (pic)

Ο Νταβίντ Φουστέρ στο παρελθόν αγωνίστηκε για μία εξαετία στον Ολυμπιακό και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το φίλαθλο κοινό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, μετεγγράφηκε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 από την Βιγιαρέαλ, καθώς αποτελούσε «διακαή πόθο» του Ερνέστο Βαλβέρδε τον οποίο και δικαίωσε.

Σε μία εξαετία στο Λιμάνι, ο Φουστέρ κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους και διατέλεσε και αρχηγός της ομάδας. Ξεχώρισε για το ήθος του και τη μαχητικότητα του στον αγωνιστικό χώρο.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο Φουστέρ ευχήθηκε στον Ολυμπιακό να κατακτήσει ξανά τους εγχώριους τίτλους όπως ακριβώς είχε κάνει και το 2012. Μάλιστα «πόσταρε» και μία φανέλα που έχει από εκείνη την πετυχημένη χρονιά, η οποία σε στάμπα αναφέρει: «Άντε γεια... Άντε γεια... Κύπελλο-Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά -2012-».

Αναλυτικά το μήνυμα του Φουστέρ: «Καλή τύχη για τη νέα σεζόν, Ολυμπιακέ. Βρήκα αυτή τη φανέλα και ελπίζω πως όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα πανηγυρίσουν ξανά το νταμπλ. Κύπελλο και Πρωτάθλημα ξανά στον Πειραιά!».