Πανιώνιος: Η απουσία Ντε Ταντεό φέρνει Νικολάου - Ευαγγέλου στο προσκήνιο

Νοκ άουτ τέθηκε ο Γάλλος στόπερ και στη Νέα Σμύρνη εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης και άλλου αμυντικού. Στα πλάνα του Ανιγκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Μανθάτης. 

Πανιώνιος: Η απουσία Ντε Ταντεό φέρνει Νικολάου - Ευαγγέλου στο προσκήνιο

Νέο πρόβλημα για τον Ζοζέ Ανιγκό ενόψει της πρεμιέρα του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα. Νοκ άουτ τέθηκε ο στόπερ Ντε Ταντεό με κατάγμα στο χέρι και θα υποβληθεί σε εγχείρηση το ιατρικό κέντρο Παλαιού Φαλήρου υπό την επίβλεψη του γιατρού και προέδρου των «κυανέρυθρων» Χρήστου Δάρα.

Απών από το ματς θα είναι και Οικονομίδης που θα επανέλθει μετά τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όσο για το Γάλλο αμυντικό, μετά το χειρουργείο αναμένεται να τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας που θα του επιστρέψει να επιστρέψει μετά από μια εβδομάδα στις προπονήσεις.

Ίσως ο τραυματισμός αυτός να κάνει τους Νεοσμυρνιώτες να πραγματοποιήσουν κάποια προσθήκη στην άμυνά τους με τα ονόματα των Νικολάου και Ευαγγέλου να «παίζουν» ακόμα στο τραπέζι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής. Στα πλάνα του Ανιγκό βρίσκεται ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μανθάτης, ο οποίος βρίσκεται σε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.