ΟΦΗ: Όλα καλά με Ντουρμισάι, κάνει επέμβαση ο Γρίβας την Πέμπτη (4/8)

Ευχάριστα τα νέα για τον Ντουρμισάι στον ΟΦΗ. Την Πέμπτη (4/8) μπαίνει στο χειρουργείο ο Γρίβας, εξετάσεις ο Αποστολάκης. 

ΟΦΗ: Όλα καλά με Ντουρμισάι, κάνει επέμβαση ο Γρίβας την Πέμπτη (4/8)

Όπως έγινε γνωστό οι εξετάσεις που έκανε ο Ντουρμισάι ήταν καθαρές. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων του ΟΦΗ.

Είχε τραυματιστεί στην Ολλανδία, έχασε κάποιες προπονήσεις και ματς αλλά το ευχάριστο είναι πως οι εξετάσεις είναι καθαρές.

Ο Γρίβας αύριο Πέμπτη (4/8) θα κάνει την επέμβαση, καθώς έχει υποστεί υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και έξω μηνίσκου του αριστερού γόνατος.

Όσον αφορά στον Αποστολάκη, ο οποίος δεν προπονήθηκε, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, θα κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Τετάρτης (3/8)

«Με ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής μπάλας σε μικρούς χώρους, αλλά και παιχνίδια υψηλής έντασης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας το πρωί της Τετάρτης (3/8) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Ο Πραξιτέλης Βούρος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, ενώ ο Φιορίν Ντουρμισάι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Δεν προπονήθηκαν ο Γιάννης Αποστολάκης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και ο Βασίλης Σηφάκης λόγω ενοχλήσεων στον ώμο.

Την Πέμπτη (4/8) οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν στις 8:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα».