Ολυμπιακός: Η δοκιμή Βρσάλικο και οι στόπερ

Ο Σίμε Βρσάλικο δοκιμάστηκε ως στόπερ σε τριάδα από τον Κάρλος Κορμπεράν, σε μια θέση ασυνήθιστη για τον Κροάτη. Οι σκέψεις για τους στόπερ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Η δοκιμή Βρσάλικο και οι στόπερ

Λογικά η δοκιμή με τον Σίμε Βρσάλικο σε θέση δεξιού στόπερ σε τριάδα έγινε κατ΄ανάγκη από τον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά μπορεί να έχει σημασία για τις γενικότερες σκέψεις του παρόλο που ο διεθνής πολύπειρος Κροάτης δεν έχει παίξει αυτό το ρόλο στην καριέρα του.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είχε αυτή την ιδέα ίσως και κατ΄ανάγκη αφού μετά την αλλαγή ρόλων στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και κάποιες ενοχλήσεις του Κώστα Μανωλά δεν υπάρχει πληθώρα κεντρικών αμυντικών στην ομάδα. Οπότε μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των στόπερ, με τον Ουσεϊνού Μπα να είναι πιο κάτω αυτή τη στιγμή στο πλάνο, ο Ισπανός θα δοκιμάσει διάφορα πράγματα.

Φυσικά για να μπορεί ο Ολυμπιακός να παίξει με τρεις στόπερ θα πρέπει να είναι γεμάτος σε αυτές τις θέσεις στο ρόστερ του, κάτι που μπορεί να φέρει εξελίξεις και φυσικά δεν ήταν τυχαία η εμπλοκή του ελληνικού συλλόγου στην περίπτωση του Ουμτιτί. Ασχέτως εάν ο Γάλλος της Μπαρτσελόνα προτιμά να πάει δανεικός στην Λιόν.

Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που ακούγονται διάφορα από το εξωτερικό και για τους υπάρχοντες στόπερ της ομάδας.