Ολυμπιακός: Και οι Σουηδοί λένε πλέον για Τζόρνταν Λάρσον

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την κίνησή του για τον ελεύθερο και... περιζήτητο Τζόρνταν Λάρσον και οι Σουηδοί επιβεβαιώνουν το ερυθρόλευκο «μπάσιμο».

Ολυμπιακός: Και οι Σουηδοί λένε πλέον για Τζόρνταν Λάρσον

Το «ΦΩΣ» της Τρίτης (2/8) έκανε αναφορά στον Τζόρνταν Λάρσον που έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας και στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να τον κάνει δικό του.

Ο 25χρονος Σουηδός που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα πλάγια, όσο και στην κορυφή της επίθεσης και ως δεύτερος επιθετικός, έχει στα χέρια του αρκετές προσφορές και φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, ασχέτως αν έως τώρα δεν έχουν μετατραπεί σε επίσημες προτάσεις.

Ο Λάρσον δεν θα αργήσει να πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, όπως αναφέρουν οι Σουηδοί την Τρίτη (2/8).

Εκτός από τον Ολυμπιακό (το επιβεβαιώνουν οι Σκανδιναβοί), η Σέλτικ έχει μπει στο «κόλπο» για την απόκτησή του, θέλοντας να τον δελεάσει με τον πατέρα του, τον Χένρικ Λάρσον, ο οποίος έγραψε τη δική του Ιστορία στην Γλασκώβη.

Ο 25χρονος Σουηδός που ψάχνει για ένα αρκετά υψηλό συμβόλαιο που αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο, φέρεται να έχει «ενοχληθεί» ακόμα από ομάδες που μπορούν να του δώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα.

Ακούγεται για παράδειγμα ότι η Γαλατασαράι έχει μπει δυνατά στο κόλπο, όπως και η Εσπανιόλ.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχει κάνει την κίνησή του, του έχει εξηγήσει όλα όσα θα βρει στον Πειραιά και βρίσκεται σε στάση αναμονής. Αν χρειαστεί, θα ξανακάνει εκ νέου κίνηση για να τον πείσει να έρθει στη χώρα μας, καθώς έχει ένα «πακέτο» αρκετά ελκυστικό...