ΑΕΚ: Από την Τετάρτη (03/08) η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, «έφυγαν» ήδη 18.000!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου πωλήσεων εισιτηρίων διαρκείας για κατόχους προηγούμενων ετών, από την Τετάρτη 3 Αυγούστου ξεκινάει η ελεύθερη διάθεση για την αγωνιστική περίοδο 2022/2023.

ΑΕΚ: Από την Τετάρτη (03/08) η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, «έφυγαν» ήδη 18.000!

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως από την Τετάρτη 3 Αυγούστου, θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στην οποία δεν θα έχουν κάποιον περιορισμό για να κλείσουν θέση για το νέο γήπεδο της «Ένωσης», για τη σεζόν 2022/2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πώληση καρτών διαρκείας έχει ξεπεράσει ήδη τις 18.000, αλλά κι ότι δεν πρόκειται να διατεθούν όλα τα εισιτήρια του νέου γηπέδου στη Ν. Φιλαδέλφεια αλλά θα κρατηθούν ορισμένος αριθμός θέσεων σε ορισμένες ζώνες του γηπέδου που θα είναι αδιάθετος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αρχίζει από την Τετάρτη 3 Αυγούστου η ελεύθερη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Έπειτα από την ολοκλήρωση και της δεύτερης περιόδου πωλήσεων, η οποία αφορούσε τους περσινούς κατόχους, πλέον κάθε φίλος της ομάδας μπορεί, χωρίς κανέναν περιορισμό, να κλείσει τη θέση του στο Ναό!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστεί για ακόμη μια φορά τον κόσμο της ομάδας μας για την ανταπόκριση που έχει δείξει έως σήμερα, η οποία πιστοποιεί και τη δίψα του να είναι "παρών" στην ιστορική στιγμή της επιστροφής μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, αλλά και τους όρους χρήσης των εισιτηρίων διαρκείας 2022-23 μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

Την αίτηση αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε να την κατεβάσετε και να την συμπληρώσετε από ΕΔΩ

Για αγορά διαρκείας μέσω ίντερνετ πατήστε ΕΔΩ

Τρόποι εξυπηρέτησης

Οι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους με τρεις τρόπους:

* Με φυσική παρουσία στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας (αίθουσα Κασιμάτη – είσοδος από κεντρική Πύλη A του σταδίου ΟΑΚΑ), Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

* Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας στο διαδίκτυο (www.aekfc.gr)

* Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-17:00 και Σάββατο 10:00-13:30.

Τρόποι πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής για την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022-23 είναι οι εξής:

Με μετρητά για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων και Διαρκείας, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

Κάρτες* (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες), ως εξής:

ΑΕΚ F.C. MasterCard

για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP) έως 12 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 11 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 8 άτοκες δόσεις για αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 7 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Όλες οι υπόλοιπες κάρτες (Visa, MasterCard – πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) για τις θύρες των επισήμων (VVIP, EXECUTIVE & VIP), έως 10 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 9 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

για τις υπόλοιπες θύρες έως 6 άτοκες δόσεις για τις αγορές Ιουνίου και Ιουλίου, 5 για αγορές Αυγούστου κ.ο.κ..

Κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς. Η πληρωμή με αυτόν τον τρόπο γίνεται μόνο μέσω επικοινωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος Εισιτηρίων και Διαρκείας στο 2118886068. Στην αιτιολογία κάθε κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά το ονοματεπώνυμο του αγοραστή προκειμένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.

*σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με δυνατότητα δόσεων μόνο για τις πιστωτικές κάρτες.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν φυσικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη μάνα ΑΕΚ με τα χρήματα να καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Την Κάρτα Φίλου μπορείτε να την προμηθεύεστε και από το χώρο αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας.».