Ολυμπιακός: Σίγουρη για Τικίνιο η Μποταφόγκο

Η Μποταφόγκο περιμένει ότι εντός των προσεχών ημερών θα έχει στο δυναμικό της τον Τικίνιο. «Έχει απορρίψει κάθε άλλη πρόταση ο άσος του Ολυμπιακού»

Ολυμπιακός: Σίγουρη για Τικίνιο η Μποταφόγκο

Διαδοχικά είναι τα ρεπορτάζ στην Βραζιλία για το θέμα της μετακίνησης του Τικίνιο από τον Ολυμπιακό στην Μποταφόγκο, με τις πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί περί οριστικής συμφωνίας να μην έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά την αισιοδοξία των Βραζιλιάνων για αίσιο τέλος να παραμένει μεγάλη.

«Μέσα στις επόμενες μέρες ο Τικίνιο αναμένεται να γίνει παίκτης της Μποταφόγκο, με την οποία τα έχει βρει πλήρως και έχει απορρίψει όποια άλλη πρόταση είχε στη διάθεσή του. Απομένει η οριστική συμφωνία με τον Ολυμπιακό, η οποία φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου», τονίζεται σε πολλά δημοσιεύματα στην πατρίδα του παίκτη.

Θυμίζουμε ότι οι Βραζιλιάνοι έκαναν λόγο για ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο προς τον Ολυμπιακό και ετήσιο συμβόλαιο 1,8 εκατομμύρια προς τον παίκτη. Ποσά που δεν είναι επιβεβαιωμένα, ειδικά η προσφορά της Μποταφόγκο προς τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Τικίνιο είναι δηλωμένος στη λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Σλόβαν.