Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βγάζει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει το ρόλο του γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αυτό έχει φανεί όλες αυτές τις ημέρες που είναι από τους ελάχιστους στην ομάδα που έχει εμπιστευτεί και μιλάει μαζί του.

Επίσης πρόκειται για ένα πρόσωπο που το έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έχει τη δυνατότητα να μιλήσει σε όλους τους παίκτες και να περάσει η γνώμη του ακριβώς, διότι εμπνέει σεβασμό και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Από τις πρώτες στιγμές μετά τον αποκλεισμό του από τη Μακάμπι Χάιφα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε φανεί ότι θα ενεργοποιούνταν σε έναν άλλο ρόλο. Όπως έχει γράψει το σημερινό "ΦΩΣ" ο Αβραάμ θα πάρει ρόλο στον Ρέντη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει το πόστο του γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει έναν συνδετικό κρίκο μεταξύ της διοίκησης και του Ρέντη. Έτσι ο Αβραάμ που έχει κάνει την προετοιμασία της ομάδας του Πειραιά βάζει στην άκρη τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο στην ομάδα.

Θα είναι ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, αυτός που θα επιχειρήσει σε πρώτη φάση να μαζέψει την κατάσταση και να κάνει τους παίκτες να αισθανθούν διαφορετικά.