Το «αντίο» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό με μήνυμά του στα social media, αφού αποδέχτηκε την πρόταση της Αλ Ντουχαΐλ.

Το «αντίο» του Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Στην Ντόχα βρίσκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο τις τελευταίες ημέρες προκειμένου να τελειώσει τη συμφωνία του με την Αλ Ντουχαΐλ. Η ομάδα του Κατάρ έχει προσφέρει στον Ολυμπιακό κάτι παραπάνω από 3 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και αμέσως δόθηκε άδεια στον Πορτογάλο να διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του.

Η Αλ Ντουχαΐλ προσφέρει στον 28χρονο κεντρικό αμυντικό ένα τριετές συμβόλαιο με απολαβές 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ο Σεμέδο δεν θα μπορούσε να μην συμφωνήσει με την ομάδα του Κατάρ και να πετάξει στα σκουπίδια μία τόσο μεγάλη πρόταση.

Έτσι ο παίκτης αποτελεί οριστικά παρελθόν για τον Ολυμπιακό και ο ίδιος μάλιστα με ανάρτησή του στα social media αποχαιρέτησε το κλαμπ.

«Έφτασα το 2019 σε ένα ιστορικό κλαμπ της Ελλάδας, το πιο σημαντικό κλαμπ της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό. Εδώ μεγάλωσα, έμαθα, πάλεψα, κέρδισα. Ήρθα με την πείνα να παλέψω για τίτλους και αυτό έγινε. Κάθε παιχνίδι μία μάχη, κάθε μάχη ένα επίτευγμα», αναφέρει ο Ρούμπεν Σεμέδο.