ΠΑΟΚ: Άρεσαν οι Κόρντομπα και Γουέλτον από την Λέφσκι

Δύο ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σοφίας φαίνεται πως μπήκαν στην λίστα του ΠΑΟΚ μετά τα μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League

ΠΑΟΚ: Άρεσαν οι Κόρντομπα και Γουέλτον από την Λέφσκι

Δύο ποδοσφαιριστές της Λέφσκι Σόφιας πιστεύεται πως έχουν ξεχωρίσει στον ΠΑΟΚ μετά τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια που οδήγησαν στην έξοδο του Δικεφάλου του Βορρά από το Conference League.

Η ιστοσελίδα Tema Sport από την Βουλγαρία διατείνεται πως ο Παναμέζος κεντρικός αμυντικός Χοσέ Κόρντομπα και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Γουέλτον ο οποίος είχε σκοράρει στο πρώτο ματς, είναι τα δύο νέα ονόματα στην λίστα του ΠΑΟΚ.

«Σύμφωνα με την πηγή από τους «ασπρόμαυρους» οι δυο παίκτες που αρέσουν στον ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Κόρντομπα, αλλά και ο Βραζιλιάνος Γουέλτον. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Κάργας είναι λύση για τα αμυντικά προβλήματα, τα οποία αμφισβητούν την ικανότητα της ομάδας να παλέψει για ένα τρόπαιο τη νέα σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος Γουέλτον παίζει στην αντίθετη πλευρά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και θα ήταν μια ακόμα καλή λύση στην επίθεση λόγω της ταχύτητας και της εξαιρετικής τεχνικής του», συνεχίζει το δημοσίευμα από την γειτονική χώρα.