Μάνατζερ Λέιντνερ: «Ο παίκτης ήταν με το 1,5 πόδι στη Ρέιντζερς»

Ο ατζέντης του Ντορόν Λέιντνερ μίλησε για τη μεταγραφή του πελάτη του στον Ολυμπιακό και προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Μάνατζερ Λέιντνερ: «Ο παίκτης ήταν με το 1,5 πόδι στη Ρέιντζερς»

Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στον Ντορόν Λέιντνερ, τον οποίο απέκτησε έναντι 2 εκατ. ευρώ από τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Για τη μεταγραφή του 20χρονου μπακ μίλησε ο ατζέντης, ο Ιντάν Μπεν Αμπού, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψει για τον πελάτη του.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο ατζέντη ο Ντορόν Λέιντνερ:

«Ο παίκτης ήταν με το ενάμιση πόδι στη Ρέιντζερς, η Αούστρια Βιέννης είχε κάνει και αυτή πρόταση, όπως και η Μπεσίκτας - που έδινε και τα περισσότερα. Δεν θέλαμε να πάει κατευθείαν σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, γι' αυτό και απορρίψαμε την προοπτική της Ιταλίας.

Υπήρξε ενδιαφέρον και από το City Football Group, τον ήθελαν για δανεικό στη Τζιρόνα. Όσο ελκυστική και αν ήταν η προοπτική να παίξει στην Ισπανία, στα περισσότερα ματς η ομάδα του δεν θα είχε την μπάλα και δεν θα έκανε επιθέσεις από τα άκρα. Σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όμως, που επιτίθεται πολύ περισσότερο, θα έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις επιθετικές του αρετές.

Δεν χωρά αμφιβολία ότι ο Ολυμπιακός δέχτηκε ένα ηχηρό χαστούκι με τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα. Η πρώτη προπόνηση του Λάιντνερ ήταν μετά το δεύτερο ματς και σημαντικοί παίκτες της ομάδας του είπαν πως σύντομα θα δει την πραγματική δυναμική της, ότι θα καταλάβει πως πρόκειται για έναν τεράστιο σύλλογο.

Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τον Γιόσι Μπεναγιούν που συμβούλευσε τον Λάιντνερ και βοήθησε πολύ στο να προχωρήσει η μεταγραφή».