Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν και ο Μπάρντι

Κάνει τον γύρο της Ισπανίας με τους Ίβηρες να θεωρούν ότι γίνεται ένα ακόμα βήμα για την απόκτηση του Ένις Μπάρντι από τη Λεβάντε.

Ολυμπιακός: Ο Κορμπεράν και ο Μπάρντι

Στον Κάρλος Κορμπεράν κάθεται η μπίλια για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Εάν δεν συμβεί κάτι συγκλονιστικό τις επόμενες ώρες ο Ισπανός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από τη στιγμή που θα τελειώσει οριστικά το θέμα με τον 39χρονο προπονητή και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο και στα μεταγραφικά ζητήματα των "ερυθρόλευκων".

Ήδη ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις κινήσεις του με τον Ένις Μπάρντι να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Ακόμα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, όμως, όλα δείχνουν ότι ο 27χρονος Σκοπιανός θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Στην Ισπανία, πάντως θεωρούν πως με τον Κορμπεράν ο Ολυμπιακός κάνει ακόμα ένα βήμα για να τελειώσει τη συμφωνία του με το "δεκάρι" της Λεβάντε. Ο 39χρονος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της πατρίδας του και έχει εικόνα για τον Μπάρντι. Έτσι και οι Ισπανοί εδώ και λίγη ώρα βλέπουν ότι γίνεται ακόμα ένα βήμα του ποδοσφαιριστή προς τον Πειραιά.