Υποχωρεί το θέμα Μπίλιτς για Ολυμπιακό

Στην Κροατία θεωρούν δεδομένες τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Σλάβεν Μπίλιτς, αλλά δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση και δεν είναι κάτι που προχωρά από ελληνικής πλευράς. 

Υποχωρεί το θέμα Μπίλιτς για Ολυμπιακό

Μπορεί στην Κροατία να θεωρούν σίγουρες τις επαφές του Ολυμπιακού με τον Σλάβεν Μπίλιτς για τη θέση του νέου προπονητή της ομάδας αντί του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο είναι κάτι που φαίνεται ότι δεν βρίσκεται στο πλάνο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από πλευράς Ολυμπιακού δεν υπάρχει, όπως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις δημοσιευμάτων, κάποια επίσημη θέση ή διάψευση, αλλά αυτό που προκύπτει από πληροφορίες είναι ότι η περίπτωση του Κροάτη τεχνικού δεν είναι αυτή που απασχολεί τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει δεδομένα επαφές με τον Κάρλος Κορμπεράν και έχει ψηλά στη λίστα του τον Ισπανό τεχνικό, αλλά δεν είναι οριστική η συμφωνία και συνεχίζονται οι επαφές για το νέο προπονητή. Το ότι υπήρξε επίσης επικοινωνία με τον Μπίλιτς όπως αναφέρουν με έμφαση οι Κροάτες θα πρέπει να σημειωθεί ως πληροφορία, η οποία όμως κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται.