Ολυμπιακός: Η αρχή με Σεμέδο και τα μεγάλα «αγκάθια» που παραμένουν

Για τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό ότι για τον Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε ομάδα να πληρώσει και να τον πάρει, ενώ ακόμη υπάρχουν αρκετά συμβόλαια που θέλει να βγάλει από πάνω του το κλαμπ.

Ολυμπιακός: Η αρχή με Σεμέδο και τα μεγάλα «αγκάθια» που παραμένουν

Η είδηση ότι Αλ Ντουχαΐλ προσφέρει 3.000.000€ για το 50% του Ρούμπεν Σεμέδο μόνο χαμόγελα μπορεί να προκάλεσε στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά με τον Πορτογάλο τον οποίο απέκτησαν σε μία δύσκολη στιγμή για την καριέρα του.

Το τι συνέβη με τον Σεμέδο είναι γνωστό και δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή είναι να υπογράψει με την Αλ Ντουχαΐλ, το κλαμπ να εισπράξει ένα σημαντικό ποσό και βασικά να βγάλει από πάνω του έναν μεγάλο βραχνά.

Πάντως με τον Σεμέδο δεν ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός την προσπάθεια που κάνει εδώ και πολύ καιρό για να ξεφορτωθεί μεγάλα συμβόλαια και παίκτες που του έχουν κοστίσει αρκετά και δεν υπολογίζονται.

Ο Κένι Λαλά έχει ένα συμβόλαιο κοντά στις 900.000€ και ακόμα δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέπε για τον οποίο ο Ολυμπιακός πλήρωσε κοντά στα 4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Υπάρχει ακόμα ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επίσης έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά και θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το σενάριο επιστροφής του.

Ακόμη είναι ο Μάξι Λοβέρα που αναζητεί ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του και στον Ολυμπιακό ξόδεψαν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν. Όπως και ο Μάριος Βρουσάι που παραμένει παραγκωνισμένος. Ο Ολυμπιακός έχει ακόμα πολύ δρόμο για να βγάλει από πάνω του μεγάλα συμβόλαια, αλλά με τον Σεμέδο κάνει μία αρχή.