Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Κόντε είναι εδώ (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με γκολ του Κόντε κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 1-0. 

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Ο Κόντε είναι εδώ (highlights)

Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκίνησε με τον Ανέστη κάτω από τα γκολπόστ, τους Λιάβα, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μάρτενσον, Φλόρες στον άξονα, τους Μπελεβώνη, Ντουάρτε στα άκρα και τον Ντίας πίσω από τον Καρέλη.

Ο Θανάσης Στάικος ξεκίνησε με τον Πριόρ στο τέρμα, τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Κιάκο στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τον Καραχάλιο αμυντικό χαφ, τους Μπιλμπάο, Λιάσο κεντρικούς χαφ, τους Λώλη, Ροσέρο στα άκρα και τον Κόντε στην κορυφή της επίθεσης.

Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τους ίδιους 11, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν πλέον τον Σούλη στο τέρμα, τον Ριένστρα στον άξονα αντί του Λιάσου και τον Μορέιρα στα άκρα στη θέση του Λώλη.

Στο 54' ο Κόντε με έξυπνο τακουνάκι μετά από σουτ του Μπιλμπάο, έκανε το 0-1. Πρώτο γκολ για τον Κόντε, ύστερα από περίπου έναν χρόνο (είχε σκοράρει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα) αφού πέρσι είχε χτυπήσει στο ξεκίνημα της σεζόν και έκτοτε δεν είχε παίξει ξανά. Επέστρεψε με γκολ ο πολύπειρος φορ της ομάδας του Στάικου. Στο 65' «άγγιξε» την ισοφάριση ο Παναιτωλικός αλλά η κεφαλιά του Κορνέλιους αποκρούστηκε από το δοκάρι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης. Χουχούμης (86' Αναστασόπουλος), Κορνέλιους, Λάρσον, Λιάβας (63' Αποστολάκης). Μάρτενσον (71' Βαρόνε), Φλόρες (63' Ξενιτίδης), Ντίας (63' Τσιγγάρας), Μπελεβώνης, Ντουάρτε (63' Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης (71' Πέδρο).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πριόρ (46' Ανέστης), Παντελάκης, Καραχάλιος, Λώλης (46' Μορέιρα), Κόντε (56' Παμλίδης), Ροσέρο, Εραμούσπε (63' Μπαγκαλιάνης), Μπιλμπάο (63' Τζίμας), Κιάκος (75' Πήλιος), Σόρια, Λιάσος (46' Ριένστρα).