Όλο και πιο κοντά ο Μπάρντι στον Ολυμπιακό

Στην Ισπανία κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Λεβάντε για τον Ένις Μπάρντι. Αναμένονται οι πιο επίσημες εξελίξεις. 

Όλο και πιο κοντά ο Μπάρντι στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί πολύ δραστήρια τις τελευταίες ημέρες για να αποκτήσει από την Λεβάντε τον διεθνή με τη Β. Μακεδονία μεσοεπιθετικό Ένις Μπάρντι και στην Ισπανία μεταφέρουν τις πληροφορίες ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των ισπανικών ΜΜΕ ο 27χρονος άσος με την ικανότητα να οργανώνει το παιχνίδι επιθετικά και να σκοράρει και ο ίδιος είναι προ των πυλών του Ολυμπιακού, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν συμφωνήσει με την Λεβάντε σε ένα ποσό γύρω στα τρία εκατομμύρια ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και στα 4,5 εκατομμύρια σε περίπτωση επίτευξης συγκεκριμένων στόχων, όπως συμμετοχές, διακρίσεις κλπ.

Απομένει όπως λένε οι Ισπανοί η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον παίκτη προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να πέσουν οι υπογραφές, ώστε να ενταχθεί ο Μπάρντι στο δυναμικό της ελληνικής ομάδας και να την ενισχύσει το συντομότερο δυνατόν.