Η Παλέρμο θέλει Παπασταθόπουλο

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ στην Σικελία η Παλέρμο θέλει να επαναφέρει στην Ιταλία τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, αλλά δύσκολα ο άσος του Ολυμπιακού θα σκεφτόταν τη Serie B. 

Η Παλέρμο θέλει Παπασταθόπουλο

Η Παλέρμο ανέβηκε φέτος στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και θέλει να κάνει δυνατές μεταγραφές για να διεκδικήσει άνοδο στη Serie A δίχως χρονοτριβή. Και μία από αυτές είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως αναφέρθηκε το Σάββατο (30/7) σε ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ.

Η ομάδα της Σικελίας είχε πρόβλημα με την παραίτηση των προπονητών της και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κορίνι, πρώην τεχνικό της Μπρέσια, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται για παίκτες από το εξωτερικό, Και θεωρεί ότι μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League μπορεί να έχει πιθανότητες για να πάρει ξανά στην Ιταλία μετά από πολλά χρόνια τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος είχε κάνει εκεί σημαντική καριέρα στα πρώτα του χρόνια μετά τη φυγή από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αν μπορεί μία ομάδα της Serie B να δελεάσει τον Ολυμπιακό και τον έμπειρο στόπερ θα φανεί, την ώρα που φημολογείται ότι όπως και ο Κώστας Μανωλάς, ο Σωκράτης έχει προσελκύσει έντονο ενδιαφέρον σε αραβικές ομάδες.

Στο σημερινό φύλλο του το ΦΩΣ έχει αποκαλύψει ότι εκτός από τον Μανωλά, ο Ολυμπιακός θα είναι ανοιχτός και σε καλή πρόταση και για τον Παπασταθόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει σε ένα χρόνο.