Πασαλίδης: «Στόχος τα playoffs και ακόμα παραπέρα»

Ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΟΦΗ πρέπει να βελτιωθεί και να διεκδικήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα την είσοδο στα playoffs.

Πασαλίδης: «Στόχος τα playoffs και ακόμα παραπέρα»

O ΟΦΗ γνώρισε την ήττα με 4-1 από την ολλανδική Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους. Μετά το παιχνίδι ο αμυντικός της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης επισήμανε πως ο ΟΦΗ πρέπει να βελτιωθεί όσο πλησιάζει η σέντρα της Super League, ενώ τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι η είσοδος στα playoffs.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας στόπερ:

«Δεν είναι απαραίτητο ότι θα μπούμε για να κερδίσουμε στο φιλικό, αλλά πάντα κοιτάμε το αποτέλεσμα. Αυτή τη στιγμή τα φιλικά και οι προπονήσεις γίνονται για να βελτιωθούμε. Όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του πρωταθλήματος πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Στον Βόλο τα δύο παιχνίδια πρέπει να τα δούμε ως επίσημα και να είμαστε έτοιμοι μετά από εκεί».

Για τον στόχο της ομάδας: «Στόχος μας είναι τα Play Off και ακόμα παραπέρα, να κοιτάξουμε και το Κύπελλο. Θα είμαστε επιτυχημένοι εάν έχουμε την σταθερότητα που είχαμε στον πρώτο γύρο πέρυσι».