Γκόου Αχέντ Ίγκλς - ΟΦΗ 4-1: Θέλει δουλειά και... μεταγραφές

Ο ΟΦΗ γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τη Γκόου Αχέντ Ίγκλς στην Ολλανδία και έδειξε πως θέλει πολλή δουλειά αλλά και προσθήκες ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων. Σκόρερ για τους Κρητικούς ο Νέϊρα

Γκόου Αχέντ Ίγκλς - ΟΦΗ 4-1: Θέλει δουλειά και... μεταγραφές

Την ήττα με το ευρύ 4-1 από την Γκόου Αχέντ Ίγκλς γνώρισε στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί θέλουν πολλή δουλειά και σίγουρα μεταγραφές έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 1.

Κακό πρώτο ημίχρονο από τους παίκτες του Νίκου Νιόπλια με τα παιδικά λάθη να στοιχίζουν. Οι Ολλανδοί εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία που τους δόθηκε και μέχρι το 15' είχαν πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Στο 12' με τον Στόκερς και τρία λεπτά αργότερα με τον Λίντμπεργκ έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Στο 32' ο Φοντάν έκανε το 3-0, αναγκάζοντας τον κόουτς του ΟΦΗ να προχωρήσει σε τέσσερις αλλαγές με την έναρξη του β' μέρους.

Με το... καλημέρα όμως οι γηπεδούχοι έκαναν το 4-0 με τον Κάιπερς (50'). Από εκεί και ύστερα, οι Ηρακλειώτες ανέβασαν την απόδοση τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και μάλιστα βρήκαν δίχτυα με τον Νέϊρα στο 70'.

ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ: Ντε Λάνγκε, Ντέιλ, Φοντάν, Κάιπερς, Ίτζες, Λίντχορστ, Λίντμπεργκ, Ρόμενς, Βίλουμσον, Έντβαντσεν, Στόκερς.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκη, Ουές, Γιαννούλη, Διαμαντή, Στάικο, Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκη, Τσιλιανίδη και Φαν Ντάινεν.

Στο δεύτερο έπαιξαν και οι: Πασαλίδης, Καμάου, Μεγιάδο, Νέϊρα, Πόμπι, Αποστολάκης.