Λέιντνερ: «Ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό»

Ο Ντορόν Λέιντνερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τονίζοντας πως είναι ενθουσιασμένος που υπέγραψε στους Πειραιώτες.

Λέιντνερ: «Ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό»

Ο Ντορόν Λέιντνερ ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και θα φοράει την ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο Ισραηλινός μπακ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο Olympiacos TV τονίζοντας πως ναι μεν είναι μπακ, αλλά του αρέσει να παίζει και επιθετικά

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, ανυπομονώ να ξεκινήσω και είμαι ενθουσιασμένος που υπέγραψα με τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ότι έχει κατακτήσει 47 πρωταθλήματα.

Είμαι αμυντικός, όμως μου αρέσει η επίθεση, μου αρέσει να δίνω ασίστ στους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να παίζω δυνατά στην άμυνα και θέλω να δείξω τις δυνατότητές μου στο γήπεδο.

Είδα τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο γήπεδο και αυτό που έχω να πω είναι πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους, να τους ακούω καθώς παίζουμε. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», είπε χαρακτηριστικά ο Λέιντνερ.