«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για Μπάρντι» (vid)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λεβάντε προκειμένου να αποκτήσει τον Ένις Μπάρντι.

«Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με τη Λεβάντε για Μπάρντι» (vid)

Είναι πολύ έντονη η κινητικότητα στον Ολυμπιακό με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών και προπονητή. Συνεχώς προκύπτουν και νέα ονόματα που φέρονται να απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Από την Ισπανία προέκυψε ότι οι Πειραιώτες ασχολούνται με τον Ένις Μπάρντι της Λεβάντε. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τους Ίβηρες οι πρωταθλητές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα από τη Βαλένθια προκειμένου να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό της.

Ο Σκοπιανός αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό και με τη Λεβάντε έχει συμβόλαιο έως το 2024. Αυτή τη στιγμή η χρηματιστηριακή του αξία έχει πέσει στα 8 εκατ. ευρώ, ενώ τον Ιούλιο του 2020 βρισκόταν στα 20 εκατ. ευρώ. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής κατέληξε στη Λεβάντε το καλοκαίρι του 2017 όταν και είχε βγάλει 1,5 εκατ. ευρώ από το ταμείο της για να τον αποκτήσει από την Ούιπεστ. Στη La Liga έχει κάνει 148 συμμετοχές μετρώντας 23 γκολ και 13 ασίστ.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Ολυμπιακός και η Λεβάντε είναι σε προχωρημένες συζητήσεις. Μάλιστα η κουβέντα γίνεται για μεταγραφή του παίκτη στους πρωταθλητές και το κόστος της αναμένεται να ξεπεράσει τα 3 εκατ. ευρώ.