Μανωλάς: Φήμες για μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ

Φήμες από την Σαουδική Αραβία κάνουν λόγο για μεγάλη πρόταση την οποία έχει κατάθεση η Αλ Νασρ για τον Κώστα Μανωλά, την οποία ο Έλληνας στόπερ φέρεται να έχει απορρίψει. 

Μανωλάς: Φήμες για μεγάλη πρόταση από την Αλ Νασρ

Τι κι αν ο Κώστας Μανωλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό μόλις τον περασμένο Ιανουάριο; Η Αλ Νασρ φαίνεται πως θέλει να κάνει το "μπαμ" για την αμυντική της γραμμή και σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Σαουδική Αραβία έχει καταθέσει πρόταση-μαμούθ για την απόκτηση του 31χρονου στόπερ.

Σε κάθε περίπτωση, άλλες πηγές από την Μέση Ανατολή αναφέρουν πως ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού έχει απορρίψει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Σαουδική Αραβία. Άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει ο,τι περνούσε από το χέρι του για να επιστρέψει στους ερυθρόλευκους από την Νάπολι.

Προπονητής στην Αλ Νασρ είναι ο Ρούντι Γκαρσιά, με τον οποίο ο Μανωλάς συνεργάστηκε στην Ρόμα. Στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν μεγάλα ονόματα όπως είναι αυτά των Οσπίνα, Αμπουμπακάρ και Ταλίσκα.

Ενώ ότι η Αλ Νασρ έχει απασχολήσει ξανά τον Ολυμπιακό, καθότι είχε ενδιαφερθεί τόσο για τον Πέδρο Μαρτίνς όσο και για τον Κώστα Φορτούνη.