Θύρα 7 σε Μαρτίνς: «Ο κύκλος σου έκλεισε»

Στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και μίλησε τόσο στον Πέδρο Μαρτίνς όσο και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Θύρα 7 σε Μαρτίνς: «Ο κύκλος σου έκλεισε»

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/7) ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών είχαν δώσει ραντεβού για τις 19:00 προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση μετά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα.

Όπως γίνεται αντιληπτό το κλίμα ήταν βαρύ για όλους. Μόνο σκυθρωπά πρόσωπα αντίκριζε κανείς στο προπονητήριο. Κανονικά το παρών στην προπόνηση έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού το θέμα του δεν έχει τελειώσει τυπικά.

Στο αθλητικό κέντρο των "ερυθρόλευκων" βρέθηκε αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού. Τα μέλη της Θύρας 7 βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις και μίλησαν στον Πέδρο Μαρτίνς. Του τόνισαν πως πρόσφερε στην ομάδα, αλλά ο κύκλος του έλεισε.

Στη συνέχεια μίλησαν και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τους οποίους έθεσαν προ των ευθυνών του. Άλλωστε η ομάδα έχει μπροστά κρίσιμα παιχνίδια για την Ευρώπη και η σεζόν είναι στο ξεκίνημα της.