«Η Μποταφόγκο κλείνει τον Τικίνιο»

Πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται Μποταφόγκο και Τικίνιο και στη Βραζιλία θεωρούν πως μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι η μεταγραφή θα γίνει.

«Η Μποταφόγκο κλείνει τον Τικίνιο»

Μετά τον αποκλεισμό από τη Μακάμπι Χάιφα αναμένεται να προκύψουν πολλές αλλαγές στον Ολυμπιακό. Ήδη οι Πειραιώτες βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή προκειμένου να αντικαταστήσουν τον Πέδρο Μαρτίνς.

Βέβαια, αλλαγές θα γίνουν και σε επίπεδο ποδοσφαιριστών. Στη Βραζιλία πήραν ως καλό σημάδι τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Μακάμπι Χάιφα, αφού θεωρούν πως έτσι ανοίγει ο δρόμος προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του Τικίνιο στη Μποταφόγκο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Globoesporte» οι δύο πλευρές φέρεται να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Η Μποταφόγκο είναι σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Τικίνιο και οι τελευταίες πληροφορίες από τη χώρα του καφέ αναφέρουν ότι το deal είναι πολύ κοντά.

Η Μποταφόγκο θέλει να τελειώσει άμεσα το θέμα του επιθετικού, αφού ήδη έχει χάσει αρκετό χρόνο και δεν έχει καταφέρει να κλείσει η υπόθεση. Προσπάθησε να αποκτήσει τον Εράν Ζαχάβι, αλλά τελικά χάλασε με αποτέλεσμα να έχει στρέψει την προσοχή της στον επιθετικό του Ολυμπιακού.