ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα για τον Γάλλο επιθετικό Λις Μουσέ

Ο Γάλλος επιθετικός Λις Μουσέ ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία. 

ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα για τον Γάλλο επιθετικό Λις Μουσέ

Ο Γάλλος επιθετικός, Λις Μουσέ, που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στη Σαλερνιτάνα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ όπως γράφουν στην Ιταλία.

Ο παίκτης, που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός για έξι μήνες στη Σαλερνιτάνα, έμεινε ελεύθερος από την αγγλική ομάδα και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Η Μπόχουμ έκανε προσφορά για τον Μουσέ. Ο γερμανικός σύλλογος πρόσφερε διετές συμβόλαιο αξίας 500.000 ευρώ ανά σεζόν για τον Γάλλο επιθετικό, ο οποίος αρνήθηκε, καθώς η προσφορά ήταν πολύ χαμηλή. Στη Σαλερνιτάνα ο μισθός του ήταν 80.000 ευρώ τον μήνα για έξι μήνες. Για τον Μουσέ υπάρχουν και άλλες ομάδες, που ενδιαφέρονται, όπως ο ΠΑΟΚ, η Χάβρη και άλλες, που κινούνται και στην υπόλοιπη γαλλική αγορά. Η πρόθεσή του θα είναι σίγουρα να μειώσει τις αξιώσεις του, αλλά όχι στα νούμερα της Μπόχουμ, τουλάχιστον προς το παρόν», γράφουν στην Ιταλία!

Ο Μουσέ, με καταγωγή από τη Σενεγάλη, έπαιξε για πρώτη φορά στην Premier League το 2016, με τη φανέλα της Μπόρνμουθ, που τον απέκτησε έναντι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Χάβρη.

Τρία χρόνια αργότερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δαπάνησε 11,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει, παρότι ο Γάλλος φορ πέτυχε μόλις 5 γκολ σε 71 παιχνίδια της Μπόρνμουθ!

Στη Γιουνάιτεντ μέτρησε 9 γκολ και 4 ασίστ σε 53 παιχνίδια και τον περασμένο Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Σαλερνιτάνα, ωστόσο αγωνίστηκε σε μόλις 6 παιχνίδια (153 λεπτά συμμετοχής) χωρίς να σκοράρει.

Συνολικά, ο Μουσέ έχει αγωνιστεί σε 99 παιχνίδια της Premier League (9 γκολ, 4 ασίστ), ενώ έχει φορέσει οκτώ φορές τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας Κ21 και άλλες τόσες τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας Κ20!