Φίτεσε – ΟΦΗ 1-2: Νίκη και με δέκα παίκτες

Ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 της Φίτεσε αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 40'! Πρώτο, έστω και ανεπίσημο, γκολ με τους Κρητικούς για τον Ντιουσέ.

Φίτεσε – ΟΦΗ 1-2: Νίκη και με δέκα παίκτες

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Σωτηρίου κάτω από τα γκολπόστ, τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Πασαλίδη, Ουές τετράδα στην άμυνα, τους Μεγιάδο, Νέιρα, Ντιουσέ στον άξονα, τους Μπουζούκη,Τσιλιανίδη στα άκρα και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης .

Ο Ντουρμισάι στο 13' αντικαταστάθηκε από τον Φαν Ντάινεν και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Στο 40' ο Νέιρα δέχθηκε μία κλωτσιά, αντέδρασε και «αρπάχτηκε» με αντίπαλό του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Αν και η Φίτεσε μετέφερε πως συμφωνεί να αντικαταστήσει τον Αργεντινό και σηκώθηκε ο Τοράλ ώστε να μπει στο δεύτερο μισό, ο ρέφερι δεν το δέχθηκε και από εκείνη τη στιγμή συνέχισε με 10 η ομάδα του Ηρακλείου.

Στο δεύτερο μισό ο Μανδάς αντικατέστησε τον Σωτηρίου στο τέρμα και ο Στάικος τον Μεγιάδο στη μεσαία γραμμή.

Στο 48' μετά την ωραία ενέργεια του Φαν Ντάινεν από τα δεξιά ο Τσιλιανίδης άνοιξε το σκορ και αμέσως μετά (52') ο Ντιουσέ από θέση φορ και ασίστ του Τσιλιανίδη, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

ΟΦΗ: Σωτηρίου (46' Μανδάς), Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Μεγιάδο (46' Στάικος), Νέιρα, Ντιουσέ (60' Αποστολάκης), Μπουζούκης (54' Καμάου), Τσιλιανίδης (54' Τοράλ), Ντουρμισάι (13' Φαν Ντάινεν).

Οι Τοράλ, Καμάου πέρασαν επίσης στο παιχνίδι ενώ στη συνέχεια οι Ολλανδοί ανέβηκαν. Στο 64' είχαν δοκάρι και στο 73' μείωσαν με την ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρεντέρικσεν. Προς το φινάλε μπήκαν και οι Διαμαντής, Πόμπι (υπό δοκιμή), ενώ λίγο πριν το τέλος υπήρξε νέα ένταση αυτή τη φορά μετά από χτύπημα στον Τοράλ!