Ναλιτζής: «Η ΑΕΚ είναι γεννημένη να πάει για πρωτάθλημα»

Ο team manager της ΑΕΚ, Δημήτρης Ναλιτζής, αναφέρθηκε στους στόχους των «κιτρινόμαυρων» ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και το κλίμα που επικρατεί φέτος στην «Ένωση».

Ναλιτζής: «Η ΑΕΚ είναι γεννημένη να πάει για πρωτάθλημα»

Την πρώτη του συνέντευξη ως team manager της ΑΕΚ, παραχώρησε ο Δημήτρης Ναλιτζής και αναφέρθηκε τόσο στο κλίμα που επικρατεί φέτος στην «Ένωση», όσο και τους στόχους της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ θετικές οι εντυπώσεις μου. Το κλίμα δείχνει από την πρώτη μέρα ότι είναι πολύ καλό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες μέρες. Είμαι πολύ κοντά ηλικιακά με τους ποδοσφαιριστές και αυτό είναι το σημαντικό. Έχω περάσει μέσα από την ΑΕΚ, από μεγάλες ομάδες και σαν ποδοσφαιριστής και αυτό με βοηθάει να μπορώ να αντιληφθώ και να καταλάβω τις ανάγκες και των παιδιών και του προπονητή και αυτό με βοηθάει να είμαι καλύτερα στο κλίμα του ρόλου μου.

Όταν ξεκίνησα να δουλεύω σε αυτό το κομμάτι, ήταν επιθυμία μου και όνειρό μου να δουλέψω σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Σίγουρα δεν περίμενα ότι θα γίνει τόσο σύντομα. Αυτό είναι ευχάριστο που ξανασυναντιέμαι με μια ομάδα που έχω πολύ καλές αναμνήσεις και είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι στην καινούργια προσπάθεια της ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Την περίοδο που αγωνιζόμουν τα προβλήματα ήταν εξωαγωνιστικά και κυρίως οικονομικά θέματα. Αυτή την στιγμή το κομμάτι το οικονομικό έχει μεγάλη δύναμη. Πολλά πρόσωπα είναι καινούργια, αλλά με την προσπάθεια όλων μας η ομάδα θα δυναμώσει κι άλλο αγωνιστικά και θα παρουσιάσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο μέσα στο γήπεδο».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, τόνισε:

«Είχαμε χάσει το σπίτι μας. Το αποκτούμε ξανά, θα μπει μέσα η οικογένειά μας, η οικογένεια της ΑΕΚ. Έτσι πρέπει να είμαστε. Η συγκυρία αυτή με κάνει πολύ χαρούμενο, να ξαναδώ τη Νέα Φιλαδέλφεια, να ξαναδώ το γήπεδο γεμάτο, να κάνουμε μεγάλες νίκες, σπουδαία παιχνίδια και να και να είμαστε όλοι χαρούμενοι στο τέλος κάθε περιόδου πετυχαίνοντας πολύ ευχάριστα και δυνατά πράγματα».

Επιπρόσθετα, υπογράμμισε:

«Η ΑΕΚ είναι γεννημένη να πάει για πρωτάθλημα. Πρέπει να ξεκινάει από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία. Είναι ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό, δεν υπάρχει κάποια άλλη σκέψη και αυτό προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να περάσουμε στα παιδιά ότι είμαστε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο.

Το καλύτερο είναι να πάρουμε πρωτάθλημα, να πάμε στην Ευρώπη, να κάνουμε μια καλή ομάδα, να παίζουμε ευχάριστο και επιθετικό ποδόσφαιρο που αρέσει στον κόσμο. Αυτό είναι η ΑΕΚ».