ΑΕΚ: Απαντά μέσα στις επόμενες ώρες ο Βίντα

Ο Ντομαγκόι Βίντα αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες την οριστική του απάντηση στην πρόταση την οποία του έχει καταθέσει η ΑΕΚ. 

ΑΕΚ: Απαντά μέσα στις επόμενες ώρες ο Βίντα

H AEK βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κροάτη διεθνή στόπερ Ντομαγκόι Βίντα αναμένοντας την απάντησή του στην πρόταση που του έχει καταθέσει μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσφέρουν στον 33χρονο άσο περίπου 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, όπως και ένα μεγάλο πριμ υπογραφής. Εάν τελικά υπογράψει, το συμβόλαιο του Βίντα θα είναι με διαφορά το μεγαλύτερο στην ομάδα.

Φυσικά σε περίπτωση που η μεταγραφή έχει αίσιο τέλος, ο διεθνής αμυντικός δεν θα ενταχθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία που ολοκληρώνεται στις 29 Ιουλίου, αλλά θα δώσει κανονικά παρών με την επιστροφή της ομάδας στα Σπάτα από την 1η Αυγούστου, ενόψει της έναρξης της Super League το Σαββατοκύριακο 20/21 Αυγούστου.

Παράλληλα, οι εξελίξεις στην υπόθεση του Πλάνιτς θα δρομολογηθούν μετά την ρεβάνς της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό ενώ η περίπτωση του Μινγκέθα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω του υψηλού βαθμού δυσκολίας.