Άρης: Διάθεση για νέα υπέρβαση στους στόπερ - Απομακρύνεται ο Μινγκέθα

Ο Μανού Γκαρσία δεν θα είναι η τελευταία σημαντική κίνηση του Άρη σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη. Όπως όλα δείχνουν η έκπληξη δεν θα είναι τελικά ο Μινγκέθα. 

Άρης: Διάθεση για νέα υπέρβαση στους στόπερ - Απομακρύνεται ο Μινγκέθα

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Μανού Γκαρσία, στον Άρη υπάρχει η διάθεση για νέα υπέρβαση, αυτήν την φορά στο κέντρο της άμυνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπίδης στοχεύει στο να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έναν στόπερ με βιογραφικό και και ισάξιων (και καλύτερων ίσως) χαρακτηριστικών των Φαμπιάνο-Μπράμπετς.

Στην μεταγραφική λίστα έχει κερδίσει πόντους μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού με πολλές παραστάσεις στην Ευρώπη και με ομάδες μάλιστα που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Έχει ήδη γίνει η πρώτη κρούση, ενώ δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προκύψει ακόμα και συμφωνία.

Ο Όσκαρ Μινγκέθα πάντως δείχνει να απομακρύνεται για τον Άρη, καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει κλείσει ο δίαυλος επικοινωνίας τόσο με τον παίκτη όσο και με την Μπαρτσελόνα.