Ο Άρης κοιτά τον Ντίας της Μίλαν και τον Μάβραϊ

Οι «κίτρινοι» θέλουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον Ντίας που αγωνίζεται στη Μίλαν ενώ εξετάζουν την απόκτηση του Μάβραϊ σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Φλορεντίν Πογκμπά. 

Ο Άρης κοιτά τον Ντίας της Μίλαν και τον Μάβραϊ

Τον Τιάγκο Ντίας της Μίλαν κοιτά ο Άρης για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Ο Πορτογάλος είναι διεθνής με την εθνική Νέων ενώ φέτος αγωνίστηκε δώδεκα φορές με την φανέλα της χώρας του. Έχει ξεκινήσει από την ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ενώ έχει περάσει και από την Μπενφίκα. Από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται στην Μίλαν η οποία θέλει να τον δώσει δανεικό με σκοπό να «πάρει» παιχνίδια στα «πόδια» του.

Όσον αφορά τα μετόπισθεν πρώτος στόχος των«κίτρινων» είναι ο 32χρονος Αλβανός Μέργκιμ Μάβραϊ, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Φλορεντίν Πογκμπά. Ο Μάβραϊ έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη 2η κατηγορία. Είναι γεννημένος στη Γερμανία αλλά είναι διεθνής με την Εθνική Αλβανίας (43 συμμετοχές, 3 γκολ) και είναι συμπαίκτης του Μιτζέν Μπάσα.

Στα διοικητικά θέματα ο Θόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε 10αετές μνημόνιο συνεργασίας με τον πρόεδρο της κινέζικης Royal Group, Xiong Yong Liang. Σκοπός της συμφωνίας είναι η ανάπτυξη του τουριστικού αθλητισμού μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Dong Guan σε επίπεδο ακαδημιών και για το λόγο αυτό, ο Mr. Liang, μαζί με τους συνεργάτες του, ξεναγήθηκαν σήμερα στο ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ στο Ν. Ρύσιο, παρουσία του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Άρης.